Saradnjom vrhunskog japanskog kuvara Ippeia Uemure i glavnog kuvara hotela Milana Čotre, kreiran je meni od šest gangova koji uključuje raznovrsne specijalitete poput svežih nigiri i maki rolnica, kuvanog smuđa, grilovanog telećeg filea i granita od rakije šljivovice.

Pored izvanrednog gastronomskog iskustva, moći ćete da iskusite tradicionalnu japansku tehniku „Ikejime“ za koju umeće ima samo određeni broj vrhunskih japanskih kuvara u svetu. Korišćenjem ove karakteristične tehnike japanski kuvari obogaćuju ukus i teksturu ribe zadržavajući njenu svežinu.

JAPAN A5 MENI_page-0001.jpg
Promo 

Culinary Crossroads – Serbia meets Japan je jedinstvena prilika za istraživanje harmonije japanske kuhinje i tradicionalnih srpskih jela.

Cena celokupnog gastronomskog iskustva je 45 EUR po osobi i uključuje šest specijaliteta ukombinovanih u posebno kreiran meni. Za rezervacije pozovite +381 11 301 1140, a za više informacija i online rezervacije posetite link Culinary Crossroads - Serbia meets Japan at Metropolitan - Hotel Events and Restaurant festivals in New Belgrade, Belgrade | Events in Hyatt Regency Belgrade: hyattrestaurants.com.