Zavodljivost, elegancija, mala doza misterije – sve to prati ovu ikonu lepote na svakom koraku. Poznata po svom originalnom izgledu koji se ogleda u savršenom porcelanskom tenu, senzualnim crvenim usnama i besprekorno nanetom crnom ajlajneru, ova šampionka samodramatizacije oličenje je legendarne holivudske lepote. Njen moto „Lepota je umetnost“ preslikan je na proizvode kreirane u jedinstvenom Dita Von Teese dizajnu koji će omogućiti ženama da imitiraju njen izgled – i osećaju se glamurozno!

Dita Von Teese proizvodi su značajni zbog svog neobičnog, retro cameo dizajna koji odaje počast elegantnom vintage nakitu.

Kolekcija "DITA VON TEESE CLASSICS" sadrži kompaktni puder "FACE FATALE", četiri rumenila u Ditinim omiljenim prolećnim bojama, olovku za oči u tamno crnoj nijansi "MINUIT", "Dita" Gel Ajlajner "NOCTURNELLE", Art Couture ajlajner četkicu, mat senke, Glamour senke sa sitnim bisernim pigmentima, Art Couture volumizer za trepavice, veštačke trepavice, Art Couture Ruž – velvet (5 nijansi), olovka za usne (tri nijanse), lak za usne "CHINOIS", lakove za nokte "MOONLIGHT", "DRAGON LADY RED" "DEMOISELLE PINK" i "FEMME FATALE".

"Istina je da sam ja devojka običnog izgleda. Kada sam bila mala, sećam se da sam gledala stare holivudske filmove iz 40-ih godina i primetila te neverovatne žene i njihovu šminku. Glamur se svodi na kreativnost, i svaka žena koja ga želi može da ga ima. Verujem da šminka ima moć da transformiše običnu ženu u izvanrednu", rekla je Dita.